ŠOKANTNA ISPOVEST ŽELJKA ŠAŠIĆA: Lukas je sve živo dobio od mene, a na kraju mi je uzeo i ženu

Mi smo kao klinci radili zajedno i družili smo se. Ja sam ga podržavao, jer sam nekoliko godina pre njega izašao na scenu, govori pevač.

Već neko vreme se prča o biografiji Željka Šašića koja će, ako je suditi po njegovom britkom jeziku, napraviti opštu pometnju na estradi. Nedavno je Aca Lukas za magazin "Ekskluziv" izjavio da sumnja da će mu suparnik pokloniti knjigu tako da je mora sam kupiti.

"Ne znam šta će biti… Ko živ – ko mrtav. Do tada se možda svašta nešto izmeni, videćemo", započinje Šašić priču o biografskom delu, a na pitanje koga će sve potkačiti na estradi, pevač kaže:

"Dok to ne izađe, ništa neću da pričam. Možda se neki uopšte neće plašiti, jer će biti već hladni (smeh). Rano je da preciziram datum izlaska. Nikada se nisam družio iz interesa i zato nemam prijatelje na estradi, jer je meni sve to licemerno. Ako sam i bio nekom prijatelj, iskreno i sa podrškom, to je bio Aca Lukas. Dao sam mu potpunu podršku na početku njegove karijere."

Šašić je ovom rečenicom zaintrigirao pa je odlučio i da objasni na šta je tačno mislio.

"Ovo nikada nikome nisam rekao do sada! On je sve živo dobio od mene. Sve! Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je na kraju uzeo onu moju ženu. On je dečko sa Karaburme, ja sam iz Zemuna i normalno je da se mi kao gradska deca negde kapiramo. Mi smo kao klinci radili zajedno i družili smo se. Ja sam ga podržavao, jer sam nekoliko godina pre njega izašao na scenu. Upoznao sam ga sa Marinom i Futom, dao sam mu i mog klavijaturistu i menadžera. I zaista sam mu bio iskren kolega."

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji