ANA NEĆE DA DOVEDE ĆERKU: Ucenjuje Darka Lazića da joj prvo potpiše papire za stan ili će reći medijima o mnogim njegovim porocima

Pevač Darko Lazić se nalazi na oporavku u ukletoj banji Selters o čemu možete čitati na ovom linku.

Tamo se nalazi sa svojom verenicom koja se švercuje i ne plaća krevet, dok njegova majka uredno plaća iz svog džepa. 

Međutim, poznati pevač i dalje nije video svoju ćerku Lorenu.

Ana Sević pod raznim izgovorima ne želi da dovede njihovo dete koje je stvoreno dok su bili u velikoj ljubavi. Sada su stvari malo drugačije.

Pokušali smo da dođemo do više informacija u krugovima bliskih Ani Sević i totalno se začudili. Ana Sević neće da dovede čerku da vidi svog oca!

Sve se dešava zbog stana koji Darko Lazić želi da uzme Ani Sević posle poslednjih dešavanja koja su ga totalno zbunila. Svi su pričali o Darkovim vezama i njegovom bahatom životu, dok se niko nije u celosti dotakao ljubavnog života Ane Sević.

Naime, već dugo vremena se vodi prava borba oko velelepnog stana od 100 kvadrata koji je Darko Lazić kupio dok su bili u braku. Prvo je posle razvoda taj stan želeo da pokloni svojoj ćerci, međutim posle informacija da se Ana Sević verila sa svojim novim momkom koji ima dosta para, Darko Lazić je postao besan. Tu su i dešavanja iz bolnice o kojima se nije pisalo u medijima i samo se nagađalo šta se zaista dešavalo. 

Sada Ana Sević ucenjuje Darka da će dovesti njihovu ćerku u banju Selters samo ukoliko potpiše vlasničke papire za stan i prebaci ih na nju.

Mnogi će reći kako je ovo užasna ucena, a mi se samo moramo složiti sa tim.

Darko Lazić ima još mesec dana oporavka u ovoj poznatoj banji gde su prethodno boravili Patrijarh Pavle i Bata Živojinović. 

U medijima se pojavila informacija kako je vec krajem decembra zakazao svoj prvi napust, želeći da profitira iz svoje nesreće.

Kada će videti svoju čerku i gde se trenutno nalaze Lorena i Ana Sević, to niko ne zna. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji