ISPOVEST OCA ZVEZDE GRANDA: Prošli smo pakao, samo su traži novac, novac i novac. I mi smo im ga davali! Sve za našu miljenicu!

"Sve smo dali za naše dete, pa i do kraja ako mora da idemo", započinje ispovest roditelj jedne od Zvezde Granda koji je zbog svog dedeta ipak želeo da ostane anoniman. 

"Kao mala je htela da bude pevačica. Za školu sigurno nije bila, pa sam se sa ženom dogovorio da to možda i nije loša opcija. Samo da smo znali tada šta će sve uslediti", vidi se očaj u njegovom glasu. Možda je želeo da mu ćerka postane nešto drugo u životu, ali za njih je postojao samo jedan put.

"Mnogo para smo uložili u njen razvoj. Nekoliko menadžera nas je pokralo, obećavalo... Pevali od kafana do diskoteka. Vodili je vamo, tamo, kod frizera, šnajdera... Pa ostalo je još to takmičenje na koje se svojevoljno prijavila. Nismo joj branili. Znamo da je u tom poslu to najlakši put. Ako prođeš nekoliko rundi, već budeš pimećen, zapažen. Stvaraš nove poslove. A ako odeš i dalje...", nastavili su priču o paklu svog života u koji su se uvalili.

Svi znamo ono što se dešava na malim ekranima ovakvih takmičenja, ali niko ne zna pozadinu koja se krije iza svega toga. Celodnevna snimanja, smrzavanja, muka, stres, ucene, primedbe, zamerke itd itd. 

"Jednom smo bili tamo 12 sati. Bilo je hladno, već uveliko smo zašli u noć, a gledam moje dete se trese. Skinem svoju jaknu, ogrnem o nju, a pogledam je u oči i u njima vidim želju za uspehom. Tada sam bio još odlučniji da joj pomognem u tome".

"Naravno, došla je daleko u tom takmičenju i stigli smo do toga da potpiše ugovor. Išli smo n razgovor sa tamo nekim Petrom. Naravno, ni Saša ni Brena ni onaj Žika ne dolaze na razgovore sa početnicima. Otvoreno su nam rekli da skoro sve sami plaćamo, a da delimo zaradu pola pola. I to tokom prve dve godine, a onda sednemo ponovo i sledi novi dogovor. Znali su da mogu sve da ucenjuju, da je prestiž biti u Grandu, a da mladi pevači o tome mogu samo da sanjaju. I naravno, potpisao sam. Imao sam neki stan koji sam nasledio. Prodao sam ga i imali smo da uložimo u našu ćerku, u njen izgled i njene pesme", spominje sve kako je išlo, do detalja. 

Njegova miljenica je postajala sve popularnija, a samim tim se penjala stepenik po stepenik na lestvici hijerarhije u kompaniji Grand. 

"Na razgovor nas je pozvao Žika. Rekao je da smatraju kako ona treba da izbaci svoj prvi album. Kompanija je spremna da ponudi sve uslove za snimanje vrhunskog projekta i besplatnu produkciju, ali mi smo morali naći tekstove pesama. Mislio sam, ma sve ok, uspeli smo. Međutim, tek kasnije sam shvatio koliko su skupi tekstovi. Ok. I to smo sve platili, a onda su krenuli skriveni dodatni troškovi i sve se pretvaralo u pakao". 

"Naravno, ćerku nismo mogli da razočaramo. Ušli smo u pozajmice od prijatelja i rodbine u nadi da će se novac brzo povratiti. Onda su iz Granda tražili i novac za učestvovanje na nekom festivalu, dok bi oni sredili gostovanje u emisijama. Sve je tako delovalo kao da mi ulažemo pola novca, a oni drugu polovinu. Ipak, kada sada razmislimo, nije bilo tako. Svoju drugu polovinu nisu morali da ulažu, jer je to bila njihova razrađena potpuno besplatna šema", spominje otac jedne od Zvezde Granda.

"Onda, album nikako nije izlazio. Išao sam nekoliko puta da pitam šta koče, gde se nalazimo sa projektom. Sve je bilo, tu je, tu je, biće uskoro, dođite za mesec dana, sada imamo prioritetnije projekte. I tako godinu dana. A mi nismo imali više od koga novac da pozajmimo. Izdržavali smo se od ženine plate koja nije bila velika. A pored nje, još dve ćerke koje su sve posmatrale sa strane. Valjda su bar one shvatile"

Album je išao. Smatrali smo da nam je ćerka uspela, ali ona je bila još uvek daleko od uspeha. Tek tada je usleo pakao...

Na našem blic vesti portalu, pronađite i najnovije vesti

dec 08, 2018 3682

MARIĆ PONOVO ŠOKlRA: KldnapvaIi su me i odveli kod majke Ljube Zemunca da mi presudl!

in Kriminal
Milomir Marić, novinar, glavni uredenik televizije Hepi i jedan od poslednjih doajena…
avg 16, 2020 3548

VAMPIRI HARAJU SRBIJOM! POSLE PRIJAVE U BORU, SAD SE POJAVIO I U KLADOVU: Muškarac prijavio da mu noću dolaze vampiri i kradu hranu!

in Južna Srbija
Nakon što su juče mediji objavili da se jedna žena iz sela u Borskom okrugu obratila…
dec 27, 2018 2563

RASPOMAMLJENE STRASTI U ZADRUZI: ZERINA ZABORAVILA NA KAMERE I CIMERE PA NAPALILA BANETA PRED SVIMA! SVI U ŠOKU

in Rijaliti
Zerina Hećo i Bane Čolak opustili su se tokom žurke i pred svima su razmenjivali…
dec 26, 2017 3229

PROBALA DVA PUTA SEBI DA ODUZME ŽIVOT: Naša manekenka pre 7 godina skočila sa mosta zbog neostvarene ljubavi, danas je milionerka udata za fudbalera

in Paparazzo
Svojom lepotom osvaja, kako u privatnom životu, tako i prilikom poslovnih…
sep 05, 2022 5513

BIO SAM SA MAJKOM U AUTOBUSU, A ONDA SAM JE NAŠAO ZAGLAVLJENU ISPOD VOZA, KLIMNULA MI JE GLAVOM I ZASPALA... Sahranjena Nataša Janković, sin na čelu tužne povorke

in Južna Srbija
Nataša Janković (42), zapisničarka Apelacionog suda i jedna od petoro stradalih u jezivoj…
feb 10, 2019 1368

SREDNJI PRST SVIMA, I NE SAMO TO! Aleksandra Subotić se jutros OPET oglasila! BRUTALNO! (FOTO)

in Rijaliti
Veza Ane Korać i Davida Dragojevića dobila je ozbiljan udarac sinoć, kada je Davidova…
avg 09, 2022 620

TUGA DO NEBA: Čika mi je pucao u oči i ubio mi celu porodicu!

in Južna Srbija
Kristina Ristić iz sela Krševica, kojoj je očuh ubio majku, baku, brata i sestru, a njoj…
feb 01, 2021 1888

MALO POZNATI DETALJI: Italijanska vojska sprečila HRVATE da helikopterom otmu Tita BORBA SA TERORISTIMA TRAJALA 2 MESECA

in Balkan
Proleća 1972. godine Josip Broz odlazi da obiđe zavičaj. Boravak u Kumrovcu očito ga je…
dec 17, 2020 832

Rastužiće vas i iznenaditi kako je Tarzan Smajli, sakupljač sekundarnih sirovina iz karton – naselja, potrošio milione dobijene na lutriji

in Društvo
Postao je najneobičniji dobitnik nagradne igre u Srbiji, a onda nas je sve rastužio…
apr 25, 2018 2389

SLOBA DISKVALIFIKOVAN?! Sve zbog KIJE! Opšti haos u Zadruzi - POLUDELI su načisto!

in Rijaliti
Kako dani prolaze, u "Zadruzi" je situacija sve više napeta a odnosi između zadrugara su…

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji