ARKANOV SIN VOJIN: Ostaviću Cecu na miru tek kad promeni prezime

Ljubazno sam im saopštio da ću prestati čim dotična promeni prezime i vrati mojoj braći i sestrama sve što im je pokrala, napisao je Vojin na FB.

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana iz prvog braka, koji ne prestaje da provocira Svetlanu Cecu Ražnatović na društvenoj mreži Fejsbuk, otkrio je da će prestati s uvredama na račun Cece kada ona iz svog prezimena ukloni Ražnatović i ostavi samo svoje devojačko prezime.

Sin pokojnog Arkana, ne prestaje da vodi rat protiv druge supruge svog oca, a pošto su ga Cenini fanovi zamolili da je ostavi on im je odgovorio na svojoj Fejsbuk stranici.

"Opet krenula dečurlija iz maćehinog fan cluba da puni inboks. Praktičan sam čovek pa ih donekle razumem – boli ih istina o njihovoj heroini. Ljubazno sam im saopštio da ću prestati čim dotična promeni prezime i vrati mojoj braći i sestrama sve što im je pokrala. Jedino ću tako biti ispunjen i sa zadovoljstvom je nikada više neću spominjati“, objavio je Vojin.

Podsetimo, Vojin Ražnatović odavno je u sukobu sa Cecom Ražnatović. Nekoliko puta uputio je teške reči i uvrede na njen račun, a objavljujući uvredljive i provokativne slike. Pevačica mu nikada nije odgovorila, ali su njena deca, Veljko i Anastasija, stali u odbranu svoje majke i polubratu odgovarali na društvenim mrežama.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji