Gledalac ZASPAO usred Sanjine emisije! Lukas i ekipa umrli od smeha, a njegova reakciju kad su ga probudili - HIT! (VIDEO)

U emisiji "Magazin In", voditeljke Sanje Marinković nastala je potpuno urnebesna situacija.

Već dugi niz godina Sanja vodi ovu emisiju, na manje više isti način. Gosti se okupe, pričaju o životu, ljubavi uz pitanja iz raznih lajf magazina. Neke emisije umeju zaista silno da zabave, ali neke i nisu ništa specijalno. Naravno, sve zavisi i od gostiju u studiju.

Ipak, ovoga puta gosti su bili i više nego zabavni,ali večita mana statista u publici je ta što nikada ne znate šta može da se desi. Tako je jedan čovek potpuno iznenadio sve u studiju, a ostaje i pitanje: Kako je to uspeo uz Sanju marinković?

Dok je Sanja razgovarala sa svojim gostima, tačnije sa Acom Lukasom i Milomirom Marićem, kreator Saša Vidić počeo je sam sa sobom ludački da se smeje i šapnuo Aci koji je sedeo pored njega:

- Čovek spava - i nastavio da se smeje.

Ceo studio je počeo da se smeje, a Marić je dobacio:

- Slušaj Sanja, da nije tvoje emisije ne bi čovek imao pošteno gde da dremne u Srbiji.

Sanja se možda smejala, ali se jasno videlo da joj nije bilo prijatno pa je sarkastično rekla:

- Eto toliko smo zanimljivi da ste zaspali, pa vi radite više nego Lukas - rekla je gospodinu voditeljka i nastavila sa pitanjima kao da se ništa desilo nije.

Pogledajte celu situaciju na 9:20 snimka.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji