ŠIROKO I LUKSUZNO! Prijovićka i Filip razmenili poklone za Novu! ČIJI JE BOLJI?

Ove godine cela javnost je pratila svadbu godine između sina Bobe Živojinovića i pevačice Aleksandre Prijović. Ovo će biti prva nova godina koju će provesti u braku. 

Ako pogledamo, iza sebe imaju uspešnu godinu koju će pamtiti po neverovatnoj svadbi koju su priredili svojim prijateljima i zvanicama.

Oni su več sada kupili novogodišnje poklone jedno drugom. 

S obzirom na to da će Aleksandra uskoro ići na turneju Amerikom, svog dragog će obradovati putovanjem u Las Vegas, dok se Filip odlučio za nešto "opipljiviji" poklon.

Kako je izjavila, Prija je želela sebi da priušti jednu tašnu koju već dugo priželjkuje, ali je Filip rešio da je on pokloni.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji