ACO PEJOVIĆ U POSETI JERUSALIMU! Pevač obišao Hristov grob, a društvo na pokloničkom putovanju pravila mu je CECA! (FOTO)

Aco Pejović otputovao je u Jerusalim sa svojim prijatljima, sada već po tradicionalnom običaju.

 

U društvu supruge Biljane i bliskih prijatelja Cece Ražnatović, Dejana Tomaševića, Peđe Danilović i mnogih drugih, popularni pevač obisao je znamenita verska mesta u Izraelu - od Crkve Rođenja Isusa do njegovog groba koji svakodnevno obilazi na desetine hiljada ljudi.

"Sreca je najveća sa prijateljima podeliti radost i posetiti najsvetije mesto na svetu" izjavio je Pejovic dodajuci da je njihov boravak u Jerusalimu i svojevrsna prilika da podrže košarkašku reprezentaciju Srbije, koja danas igra sa Izraelom.

Ovo putovanje inače, nije nikakava novina budući da muški deo ekipe koja je otputovala u Izrael svake godine, vec tradicionalno, odlazi na Svetu Goru i Hilandar. Ovog puta, sa njima je putovala i naša najveća folk zvezda Ceca Ražnatović, koja je takođe na svom Instagram profilu podelila odušveljenje zbog posete ovom svetom mestu.

Nakon spektakularnog koncerta, a u susret 17. decembru za kada je zakazan njegov drugi koncert u Areni, Aco je dane proveo na svetom mestu puneći baterije za predstojeće obaveze, sa punim srcem i sa svojim najdražim saradnicima. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji