U ZAGRLJAJU IVICE DAČIĆA: Ovo je voditeljka javnog servisa Srbije i emisije koju je Zoran Lutovac demonstrativno napustio! (VIDEO)

Olivera Jovićević se već dugi niz godina nalazi na platnom spisku Radio Televizije Srbije. Dakle, za njenu platu novac daju svi građani Srbije, a ona je bila marioneta svih prethodnih vlasti, pa i ove. To je i dokazala u poslednjoj emisiji koju je predsednik DS Zoran Lutovac napustio jer nije mogao da dođe do reči. Očigledno, Olivera ovu emisiju nije znala da vodi i nije umela da primiri člana Srpske Napredne Stranke.

Na internetu je osvanula i ova slika na kojoj se poznata voditeljka nalazi u zagrljaju predsednika Socijalističke Partije Srbije, Ivice Dačića. Zaista profesionalno, zar ne? 

Da li će se u budućnosti ova novinarka staviti u servis svih građana ili samo onih koji glasaju za vladajuču opciju?

Da li će Olivera Jovićević znati u narednim emisijama da umiri i primiri goste koji dolaze ispred SNS?

Ili će joj i dalje najveći uspeh u životu predstavljati intervju sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji