Govori se o ratu Grandovih pevačica! Milica Todorović, bez ustručavanja, rekla istinu!

O rivalstvu mladih srpskih pevačica sa domaće javne scene, mnogo se pisalo, ipak Milica Todorović i Milica Pavlović nakon dosta vremena, sinoć su se srele na jednom prestoničkom događaju i na iznenađenje mnogih pozdravile, pa čak i zagrlile. 

Iako nisu bile za istim stolom, njih dve su došle u isto vreme i naočigled brojnih novinara se pozdravile.

Milica Todorović na pitanje u kakvim je odnosu sa Aleksandrom Prijović, koju je nedavno imitirala u popularnoj TV emisiji, nakon čega je nastao jedan zanimljivi klip o kom su mnogi pričali, daje simpatičan odgovor.

View this post on Instagram

Opasna je Prijovićka! ??? #aleksandraprijovic #milicatodorovic #klizavpod #testament #filipzivojinovic #newanja

A post shared by Nemanja Milošević (@newanja) on

- Ja obožavam tog momka Nemanju koji je to napravio, meni je to bilo mnogo smešno. Ne znam da li se Aleksandra naljutila zbog tog klipa, nisam je pitala jer nismo u kontaktu. A Filip mi nije postavio stepenik - kroz smeh je odgovorila Todorovićeva za Pink.rs.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji