OTKRIVAMO! ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE PRE ZVEZDA GRANDA PREDSTAVLJALA POD DRUGIM IMENOM! Imala je samo 13 godina i izgledala je OVAKO! (VIDEO)

Ne postoji osoba u Srbiji koja ne zna ko je Alesandra Prijović

Popularna pevačica je miljenica medija otkako je zakoračila u estradne vode, a ovih dana ponovo je u centru pažnje nakon što je obelodanjeno da ona i njen suprug Filip Živojinović očekuju prinovu.

Par se venčao u junu, a pevačica je ovu divnu vest su čuvali kao tajnu čak i od Bobe Živojinovića, Filipovog oca.

Pevačica uživa u ljubavi sa svojim suprugom koja se rodila pre dve godine, a iako je sada u braku sa jednim od najimućnijih muškaraca u Srbiji, nije se "uzvezdila", te je i dalje ona skromna devojka kao sa početka karijere.

Aleksandra je rođena u Somboru, a detinjstvo je provela u Belom Manastiru, gradu u Hrvatskoj.

Karijeru je započela kada je imala 13 godina, a na estradnom nebu je tada predstavljena kao Any.

Snimila je numere "Majko" i "Boli svaka tvoja reč", ali pravu popularnost je doživela tek nakon učestvovanja u šouu "Zvezde Granda".

Po završetku šoua, odmah je imala tu sreću da "ubode hit", te se širom regiona orila njena pesma "Za nas kasno je".

Aleksandra je i tada bila interesantna medijima, li otkako je ozvaničila svoju vezu sa Filip, konstantno je pod lupom javnosti.

Par sada čeka bebu, te verujemo da će svi detalji o trudnoći puniti novinske stupce.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji