HAOS MEĐU LEZBEJKAMA, PREMIJER U TROUGLU: Devojka Ane Brnabić bila u ljubavnoj aferi sa učesnicom Zadruge 2! Premijerka pronašla SMS poruke i NASTAO HAOS

Prmijerka Srbije Ana Brnabić se deklarisala kao homoseksualac. Sa svojom devojkom Milicom pojavljivala se u javnosti pod pratnjom telohranitelja, a mediji su spominjali priče kako se lično ona zalagala kako bi njena devojka dobila unapređenje na Kliničkom centru.

Nije poznato koliko su zajedno u vezi, ali je Brnabić isticala kako je njihva veza primer pravog ljubavnog odnosa punog poštovanja. 

Međutim, poslendnjih dana se može čuti kako je Milica Đurđić ipak otišla malo dalje. I to dosta dalje u odnosu da je njena partnerka premijer Srbije. 

Spominje se kako je Milica Đuričić ušla u aferu sa jednom od učesnica rijaliija Zadruga 2, fotomodelom Majom Marinković. 

Izgleda da je doktorka želela da eksperimentiše, međutim Brnabić je slučajno pronašla SMS poruke u njenom telefonu i tada je ispao haos. Odmah su usledile pretnje i zastrašivanje. Tako je Maja i odlučila da uđe u rijaliti, kako bi pobegla od svih problema, a čim je bila u vezi sa devojkom premijera Srbije, imala je dovoljno veza da pronađe svoj put i na televiziji Pink.

Ostaje da vidimo da li je to zaista bila samo kratkotrajna afera ili će doktorka Milica odlučiti da napusti Anu Brnabić. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji