Nastavila dalje: Nekadašnja devojka Tošeta Proeskog danas je udata i ima sina, a izgleda baš dobro!

Sportiskinja Andrijana Budimir se nakon smrti pevača potpuno povukla iz javnosti

Nekadašnja devojka preminulog Tošeta Proeskog je nakon smrti dugogodišnjeg dečka uspela da nastavi dalje.

Andrijana je sa Tošetom bila u vezi od 2001. do 2004. godine, a tri godine kasnije, na njegov rođendan, ponovo su obnovili vezu.

Posle njegove smrti morala je da dokazuje da su bili u vezi, a ubrzo se povukla iz medija.

Ona se 2013. godine udala se za ugostitelja iz Skoplja, sa kojim ima dvogodišnjeg dečaka Maksima, a danas izgleda ovako:

Andrijana se danas bavi sportom i drži školu rukometa u kojoj radi kao trener.

Podsetimo, Toše Proeski je 16. oktobra 2007. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći, a njegovi hitovi su i danas slušani, a posebno su popularni na muzičkim takmičenjima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji