PROSLAVA U NAJSKUPLJOJ BEOGRADSKOJ KAFANI: Ivica Dačić ludovao na rođendanu Ivane Petrović

Ivana Petrović, funkcionerka SPS-a, proslavila je rođendan u popularnoj beogradskoj kafani, a zajedno s njom do zore su lumpovali i brojni ministri i političari.Ivana je za ovaj događaj bila obučena u duhu „Mulen ruža”, a njen stajilng ispratio je i njen dečko, dok je čitava atmosfera bila u duhu Pariza iz dvadesetih godina prošlog vijeka.

Među gostima na rođendanu bili su i brojni funkcioneri SPS-a, ali i ljudi iz SNS-a, kao i ministri Ivica Dačić, Aleksandar Antić i Goran Trivan.

Petrovićeva je, prošle nedjelje postala specijalni savjetnik u Ministarstvu ekologije, na čijem je čelu upravo Goran Trivan.

Petrovićevu i Trivana povezuje i to što je ministrova supruga iz Zaječara, kao i Ivana.

Ivana je diplomirala sociologiju na Filozofskom fakultetu, a bila je šef svih medijskih kampanja SPS-a, kao i PR Slavice Đukić Dejanović, Milutina Mrkonjića, Dušana Bajatovića, Ivice Dačića i Aleksandra Antića.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji