Borila se sa rakom, udala za našeg poznatog pevača, postala majka i sex bomba: I svi je znamo! (FOTO)(VIDEO)

Atraktivna plavuša se u proteklih šest godina i te kako promenila, a na fotografijima sa audicije ne liči na sebe. Ova popularna pevačica rođena je u Sarajevu 1990. godine, a od ranog detinjstva znala je da je muzika njen poziv

Osnovnu školu završila je u prestonici Bosne i Hercegovine, a istovremeno je pohađala i nižu muzičku školu, odsek solo pevanje, dok je paralelno išla na časove klavira.

Pored muzike, velika strast bila joj je i sport, kojim se bavila kad god je imala slobodnog vremena. Nakon završetka osnovne škole, upisuje gimnaziju i nastavlja da pohađa privatne časove pevanja kod profesorke Radmile Bakočević.

Upisala je Filozofski fakultet, odsek žurnalistika, ali je uporedo gradila svoju muzičku karijeru.

Prve uspehe postigla je na festivalima “Deca pevaju hitove”, “Iskra znanja”, Festival u Maglau i “Prvi aplauz”.

Ipak, proboj na muzičku scenu dogodio se nakon učešća u jednom muzičkom takmičenju 2010. godine. Ona se u proteklih šest godina i te kako promenila, a na fotografijima sa audicije ne liči na sebe.

Možete li da pretpostavite o kome je reč?

Međutim, svoj izgled dovela je do savršenstva, a udala se i za kolegu Sašu Kapora. Par se tajno venčao u maju 2013. godine, a dan nakon ceremonije postali su roditelji sina kome su dali ime Nikolaj.

Kako su mediji pisali, pevačica se prošle godine suočila sa rakom grlića materice, ali se nije obeshrabrila. Podvrgnuta je operaciji u klinici Narodni front i na sreću se sve dobro završilo.

View this post on Instagram

Snimak iz emisije "ZVEZDE GRANDA SPECIJAL". #styleby @srdjanvekic #makeupandhairby @nenad_djurov #nikolina1001 ?

A post shared by Nikolina Kovac Kapor (@nikolina.kovac) on

Ona koja se poslednjih godina posvetila porodici. Međutim, sada je Nikolina objavila novi singl i time najavila povratak na muzičku scenu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji