NOVI IZGLED: Da li možete da prepoznate Tanju Savić? (FOTO)

Pevačica Tanja Savić privukla je veliku pažnju fotografijama na kojima se vidi drastična promena u izgledu kojom je šokirala fanove

Naime, Tanja je na svom Facebook profilu postavila nekoliko fotografija na kojima joj je kosa znatno svetlija, dok su umesto njenih kestenjastih očiju istaknuta plava sočiva.

Još jedna vidljiva promena predstavlja i usne koje izgledaju kao da su veštačke, međutim Tanja je ubrzo negirala da se radi o silikonima.

- Kosa jeste ofarbana, malo promene a usne nisu napumpane kako pojedini šire dezinformacije... Svaka promena je dobra pogotovo pred nove singlove - napisala je pevačica.

Tanja je, inače, skoro sa porodicom doputovala iz Australije kako bi se posvetila karijeri i snimila nove pesme, međutim niko nije očekivao da će to podrazumevati i promenu ličnog opisa.

- Slike su bez gram šminke, spontano i opušteno, kao uvek dosledna i dosta umorna - uporna je bila Tanja da objasni da do većih promena ipak nije došlo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji