SNIMAK IZ BEKSTEJDŽA! Otkrivamo u kakvom su zaista odnosu SLOBA i KIJA, jako je neprijatno!

Pevač Sloba Radanović i njegova bivša supruga, Kristina Kija Kockar, nastupili su sinoć prvi put zajedno u jednom klubu u Nemačkoj, a društvene mreže eksplodirale su od snimaka sa njihovog nastupa, koji su otvorili numerom "Adio amore" Stefana Đurića Raste.

Osim mnoštva snimaka sa bine, na Instagramu se pojavio i jedan snimak iz bekstejdža, nastao pre nastupa, na kojem se vidi kako Sloba i Kija ne sede jedno pored drugog, već jedno preko puta drugog, a na licima imaju smrknut izraz, kao da im je neprijatno i da bi više voleli da uopšte i nisu tu, te se trude da izbegnu kontakt pogledima.

Da li je to stvarno bilo tako, a bivši supružnici nastupaju zajedno samo zbog para, mada inače ne bi voleli da se sreću, ostaje nam da vidimo, ali sve govori da se oni ne trpe!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji