KO BI REKAO DA JE MILIONERKA Evo kako Jelena Karleuša izgleda kada TEGLI KESE iz samoposluge (EKSKLUZIVNI PAPARACO)

U jeku skandala oko afere između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa iza leđa njenom suprugu, dok Duško vredno radi u Kini, Jelena je sa naslednicama Atinom i Nikom otišla u samoposlugu.

Dok svi bruje o skandaloznom sadržaju poruka i fotografijama koje je Karleuša navodno slala Ognjenu Vranješu, ona se u javnosti do sada pojavila samo na snimanju "Zvezda Granda". Na samom snimanju je bila prilično nervozna, pa se žestoko posvađala sa Snežanom Đurišić koja ju je upitala zašto joj je trebao skandal oko Vranješa, a njeno izdanje dok je odlazila u prodavnicu je mnoge iznenadilo.

Naime, Karleuša je sa ćerkama je otišla do samoposluge kako bi kupila sve što joj je potrebno, a kako je mislila da će proći neopaženo nije imala šminku na licu, kosu je vezala, a pored kape nosila je i naočare za sunce.

Jelena nije komunicirala sa radnicama u prodavnici, trudila se da ne privlači pažnju, a kada je platila namirnice kese je sama teglila. Kako su nam očevidci otkrili, potrepštine koje je kupila koštale su oko 30. 000 dinara. Uprkos tome što je njen suprug potpisao ugovor na 8.5 miliona evra, dok je Duško u Kini, Karleuša je kupovinu i nošenje namirnica obavljala sama, pa su prisutni komentarisali da nikad ne bi rekli da je milionerka.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji