Od znojave do KRVAVE: Jelena Karleuša se za nastup utegla u PLASTIČNI KORSET, a posledice su ravne HOROR FILMU

Stajlinzi Jelene Karleuše retko prolaze neprimećeno, a ovaj je ostavio i krvave tragove. Ne šalimo se!

Da lepota boli uverile su se mnoge žene, ali na našoj estradi najveća žrtva mode definitivno je Jelena Karleuša. Zaista joj moramo odati priznanje jer je dokazala da je spremna da zbog fensi čizama prolije litar znoja, a sada je zbog korseta završila nastup s krvavim flekama na odeći!

- Krvava. Posle koncerta kao posle borbe s lavovima - napisala je Karleuša pored slike na kojoj pozira u belom donjem vešu na kojem se jasno vide krvave fleke.

Bolne povrede naneo joj je plastični korset koji joj je evidentno bio par brojeva manji, naročito zbog metalnih šrafova koji se nalaze tačno na mestima gde je pokazala i krvave tragove.

Dok su je mnogi pratioci kritikovali, veliki broj joj je čestitao na profesionalizmu i volji da istrpi čak i bol kako bi svojoj publici pružila nezaboravan šou.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji