ZAŠTO JE VLAST ZABRANILA BAJU MALOG KNINDŽU: Najpopularniji u dijaspori, nema ga na nacionalnoj frekvenciji!

Baja Mali Knindža je jedan od najpopularnijih pevača u Srbiji, ali se o njemu deli malo informacija. Zanimljivo, skoro je pretrpeo pravu životnu dramu kada je morao hitno na operaciju, tako da oporavak traje narednih mesec dana. Pre toga se u javnosti pojavio na dolasku predsednika Putina, ali to nisu mediji objavili. Postavlja se pitanje, kada je toliko popularan, zašto ga nema na nacionalnoj frekvenciji?

Ne može se reći da je Baja dosadna ličnost koja nema šta da ispriča. Njegov život je satkan od anegdota i zanimljivih priča, međutim ono što on može da kaže ne odgovara većini. 

Njegova iskrenost i ljubav prema Srbiji je očigledno iznad državnioh interesa, tako da ovog borca za slobodu Srba, ne možemo čuti niti videti u medijima. 

Za razli od njega, na drugoj strani Tompson je veličan od strane državnih funkcionera Srbije, oa se možemo slobodno zapitati: ko je bre zabranio Baju Malog Knindžu?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji