POTRESNA PRIČA Linčovali su je što se JAVNO VESELILA dva dana posle Šabanove tragedije! A onda je otkrila kako je izgledalo kada joj je majka bila na samrti...

Jadranka Barjaktarović je u utorak uveče pevala na žurki u rijalitiju Zadruga. Svoje druženje sa učesnicima ovog šoua, ona je to veče otvorila pesmom "Majko, sve ti opraštam" preminulog kralja narodne muzike, Šabana Šaulića.

– Volim njegove pesme i ne mogu da verujem da ga više nema. Njegova muzika će večno živeti u našim srcima. Ja ga nisam privatno znala, videla sam ga na nekim snimanjima, ali moj utisak je da je on bio dobar čovek. Neko ko je tako pevao ne može biti loša osoba - rekla je Jadranka za Espreso.rs.

Neki su na društvenim mrežama osudili ovu pevačicu zbog toga što je pevala na žurki dva dana nakon što je Šaban poginuo i proverili smo sa Jadrankom kako je doživela te kritike.

– Neki su mi pisali na Instagramu da treba da me bude sramota što sam pevala, a Šaban je umro. Ja nisam htela da odbijem poziv produkcije jer dugo godina imam dobru saradnju sa Pinkom. Smatram da nisam uradila ništa strašno. Ne verujem da će kolege, čak i one koje su bliske bile sa njim, otkazati svoje nastupe. Prosto, to je naš posao. I to veče pre mene u emisiji Amidži šou bili su Darko Lazić, Seka Aleksić i Đani i promovisali su i nove pesme i smatrala sam da ne radim ništa pogrešno - odgovorila je Jadranka i dodala:

– Desilo mi se čak da sam pevala kada sam znala da mi je majka na samrti. Uveče sam pevala, mama mi je ujutro preminula. I ja sam znala da mi mama neće preživeti. To je takav posao i verujem da su mnoge kolege imale slične situacije. Čak mislim da mi ni sam Šaban ne bi zamerio.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji