OVAJ DETALJ ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI! Dan posle sahrane Divne Karleuše pojavio se misteriozni posetilac na grobu!

Divna Karleuša, radijska voditeljka i majka Jelene Karleuše, sahranjena je na Novom bežanijskom groblju, a na večni počinak su je ispratili uz pesmu "Bila je tako lepa."

Grob radijske voditeljke bio je prekriven cvećem, a prvo jutro posle sahrane ranom zorom je već neko obilazio mesto Divninog večnog počinka i zapalio šest sveće. Budući da je Jelena bila veoma vezana za majku, moguće je da je došla na grob dan posle sahrane.

Iako Divna nije sahranjena uz pravoslavne sveštenike, srpski običaj nalažu da se na grob izlađe bar dan posle kako bi se zapalile sveće.

Neutešna Jelena sve vreme i na komemoraciji i na sahrani je plakala, u jednom trenutku joj je i pozlilo pa ju je suprug Duško pridržao. Najpotresnije je bilo kada je pevačica pala preko kovčega pre nego što su sputili sanduk. Jecala je: "Mama, mama. Volim te, mama!" Pogledajte OVDE potresne scene sa sahrane.

Jelena je na sahranu došla sva u crnom, sa velom preko lica, bleda, otečena od plača i sa kratkom kosom. Jelena je od tuge za pokojnom majkom isekla svoju prepoznatljivu dugu plavu kosu.

Pevačica je bila veoma vezana za svoju majku koja joj je bila najveća podrška i oslonac u životu. Divna je tri godine borila sa opakom bolešću, a preminula je u 61. godini u svojoj kući u Zemunu u nedelju, 3. marta.

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji