ODALA JE SNAJKA Šok fotka Cece Ražnatović: Nije ni slutila da će upasti u kadar, a ovakvu je nikad nismo videli! (FOTO/VIDEO/ANKETA)

U kući Svetlane Cece Ražnatović juče se slavilo! Snajka Bogdana, Veljkova verenica, proslavljala je svoj rođendan, a porodica joj je pripremila posebno iznenađenje.

Soba prepuna balona, divna torta i svi na okupu. Uobičajena scena za proslavu u ovom domu, ali jedna stvar je svima zapala za oko.

Naime, dok su snimali Bogdanu kako se raduje iznenađenju, kamera je uhvatila i Cecu koja je u pravom kućnom izdanju, onako kako nismo navikli da je viđamo.

Obukla je crne helanke i sivi džemper veoma širokog kroja. Ona je ponosno gledala u svoju snajku, a pored svega, niko nije mogao da skrene pogled sa nje.

Pogledajte ceo snimak:

Kako vam se čini Ceca ovako?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji