Srpska Monika Beluči: Ovo je supruga Dragana Bjelogrlića (FOTO)

Šmekeri su na filmskom platnu i tako decenijama. Prijatelji su, sraađivali su bezbroj puta i povezuje ih jedna lepa i važna sitnica: u braku su sa ženama koje se nalaze na većini lista najlepših žena u Srbiji. Oni su Nikola Kojo i Dragan Bjelogrlić.

I Dragan i Nikola su od detinjstva na filmu. Bjelogrlić od 1978. i filma "Boško Buha", a Kojo od 1980. i "Rada na određeno vreme"

Simpatični dečaci su odrasli na malim ekranima, izrasli u sjajne glumce, a nakon velikih glumačkih uspeha prešli i u režiserske vode.

Bjelin serijal filmova "Montevideo, Bog te video" i Kojin režiserski debi "Stado", koji je ove godine imao premijeru, pokazali su da im i taj posao ide od ruke

Poznata imena našeg glumišta oženili su se manekenkama. Bjelogrlić se 1994. venčao sa prelepom Majom. Porede je često i sa Monikom Beluči.

Imaju dvoje dece, sina Alekseja i ćerku Miju, koja izgledom neverovatno podseća na mamu. Maja danas vodi organizaciju koja brine o našoj deci u dijaspori i svakog leta im obezbeđuje letovanje u našoj zemlji.

Nikola Kojo je 2007. rekao "da", oženio se Aleksandrom koja se poput Maje bavila manekenstvom. Gledali smo je i u čuvenom spotu Zdravka Čolića "Moja draga".

U braku su dobili tri ćerke i poput prvog para imaju veoma skladan brak.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji