ZNATE LI KO JE: Ovaj dečak je danas političar na visokom položaju!

Slika ovog dečaka ostaviće vas bez daha, a danas je visoko pozicioniran političar, koji vodi brigu o slici Srbije u svetu, a često i rešava svetske probleme.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić bio je veoma slatko dete, a uvek s ponosom ističe da je dete milicionera i domaćice iz Žitorađe.

Prema njegovim rečima uvek je bio besprekoran đak, od osnovne škole do fakultetske diplome, gde je i danas najbolji đak svih generacija na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Kako je Dačić ranije izjavljivao u trećoj godini je naučio slova, a političke ambicije najavljivao je još kao mali kada je pažljivo gledao dnevnik.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji