PONOVO POKRENUTA LAVINA Usred Jelenine tuge zbog gubitka majke, oglasila se i ONA i otkrila ISTINU o Duškovoj prevari!

Ova godina izuzetno je teška za pevačicu Jelenu Karleušu i njenu porodicu. Iako joj je nedavno preminula majka Divna Karleuša, to nije jedino što ih je zadesilo ove godine. Samo nekoliko meseci ranije, javnost je brujala o njenom seks skandalu sa Ognjenom Vranješom.

Usred cele frke počele su da kruže i priče o Duškovoj prevari. Spekulisalo se da je Jelenu suprug varao sa manekenkom Sofijom Milošević što je ona i na svom Instagramu demantovala.

Međutim, ponovo se oživela priča kada je manekenka rešila sve da objasni ispred kamera emisije "Premijera".

"Umešana sam u nešto u šta apsolutno nisam bila akter dešavanja. Bila sam akter zato što sam se našla za istim stolom sa Duškom, Piksijem i njegovom porodicem jer se družim sa njegovom ćerkom. Mislim da je to nekome tako odgovaralo, nagađam i kome ali dobro. Jelena i ja smo se čule i mislim da nas je sve ovo nekako zbližilo, postale smo i prijateljice. Ona nije verovala nijednog trenutka, pogotovo što je smešno jer detalj koji je malo poznat jeste da je to veče u istom društvu bila i Jelenina tetka", rekla je Sofija.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji