IZNOS ZA KARLEUŠINE NASTUPE SKOČIĆE I DO 50.000 EVRA: Estradni menadžer otkriva koliko će JK zaraditi

Posle najvećeg seks skandala u regionu cena nastupa Jelene Karleuše dostigla je basnoslovnu cifru. Prepoznatljiva mala od skandala zapalila je region eksplicitnim fotografijama koje i dalje kolaju internetom, koje su nastale tokom razgovora sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. 

Jedan od poznatijih estradnih menadžera upućenih u šoubiz dešavanja u Srbiji otkriva za Kurir da bi cena nastupa pop dive sada mogla sada da iznosi i 50.000 evra.

"Nikada niko u istoriji nije dobio ovoliku medijsku pažnju. Definitivno će biti najtraženija pevačica u zemlji, ali i dijaspori. Naravno, sada zavisi od nje da li će posle skandala koji je pretrpela moći da nastupa i koliko brzo, kao i da li će to želeti. Jedno je sigurno, ako bude želela, moći će da dobro unovči sve što se ovih dana dešava".

On procenjuje da bi Jelenini nastupi mogli da poskupe i 5 puta, s obzirom da je i do sada tražila velike sume za nastupe.

Estradni menadžer je otkrio i da se po kuloarima odavno priča da pevačice kojima ne ide posao, pokušavaju da plasiraju skandale ovakve vrste kako bi im porasla cena na tržištu. 

"Kada se desi neki skandal poput ovog, to kako god nama izgledalo poveća popularnost određene pevačice ili pevača" - tvrdi naš sagovornik.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji