ANA SEVIĆ SE RASPLAKALA USRED EMISIJE ZBOG DARKA LAZIĆA: Pevačica videla kako su bili SREĆNI pre njegove TEŠKE NESREĆE, pa je jedva progovorila od SUZA! (VIDEO)

Saša Popović je rasplakao Anu Sević kada ju je podsetio na vreme dok je gostovala sa Darkom Lazićem u emisiji, zajedno sa ćerkom Leonom.

Sevićeva se rasplakala kada je videla prilog od 4. marta 2018. godine, gde je igrala, pevala i šalila se sa svojim bivšim mužem, pre nego što mu se desila teška saobraćajna nesreća.

"Ja ne mogu, samo minut... Ne mogu da se pomirim sa tim da je sada sve drugačije što se tiče njegovog zdravstvenog stanja", rekla je Ana u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodala:

"Žao mi je što je sebe doveo u tu situaciju. Toliko mi je emotivno kada vidim kako je zdrav, veseo, jedar i kada pomislim šta mu se sve desilo bude mi jako teško."

Milica Pavlović ju je odmah zagrlila i zatražila aplauz što se Ana i Darko i dalje podržavaju, iako nisu više zajedno.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji