KIJA ISMEVALA SLOBINU NOVU PESMU NA INSTAGRAMU: Promenila ime i dodala nešto što je sve nasmejalo

Kristina Kija Kockar podržala je svog bivšeg supruga, s obzirom da je izdao novu pesmu, ali je dodala nešto što je sve iznenadilo.

Sloba Radanović je rekao kako je u dobrim odnosima sa bivšom ženom i da je čula demo verziju nove numere, a sada je ona na Instagram objavila pesmu i na naziv "kocka" dodala slovo "r" kako bi ispalo da se pesma zove "Kockar".

Ova njena šala oduševila je fanove, a Kija je pokazala kako posle svega što joj je Sloba uradio ipak podržava njegov razvoj u karijeri.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji