Rajko Grlić kaže Bati: “U toj sceni moraš biti u gaćama”. A Bata kaže: “Ne pričaj, samo reci kad?”

Jednom prilikom, u intervjuu za Nedeljnik, pričajući o čuvenoj “Štefici Cvek”, režiser Rajko Grlić je (neizostavno) ispričao i kako je nastalo ono čuveno „Sad ću da te…”

“U knjizi postoji taj lik i ja sam ga pretvorio u Srbina jer svaki ljubavnik iz ‘Štefice’ ima nacionalnost. Hteo sam da ga glumi Bata Živojinović i on je pristao i bez honorara. Pozvao sam ga i rekao mu da mora u toj sceni biti u gaćama, a on mi kaže: ‘Ne pričaj, samo reci kad?’ U originalnom scenariju piše ‘Sad ću te ševiti’.

Ali gde da Bata kaže ‘Sad ću te ševiti’, pa sam rekao Điđi Karanoviću da tu rečenicu prilagodi srpskom i on je smislio to ‘Sad ću da te karam’. Kasnije je Bata negde izjavio da je on to smislio, ali nije”, ispričao je Grlić.

Pogledajte kako je to izgledalo u filmu. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji