ANASTASIJA JE LEPOTU POVUKLA NA BAKU! Ovako izgleda majka Cece Ražnatović! (FOTO)

Ceo život su jako bliske, a sličnost je neverovatna! Ne želi da se eksponira u javnosti, za razliku od svoje ćerke, a nesebično je podržava u svemu što radi.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović često ističe koliko je ponosna na činjenicu da su je roditelji tokom karijere uvek podržavali i davali joj vetar u leđa.

Za razliku od njegog oca Slobodana, kojeg smo često imali priliku da vidimo u medijima, majka folk dive, Mira, nikada nije želela da se preterano eksponira.

Muzička zvezda je preslikana majka, te sada definitivno možete i videti na koga je Ceca lepa.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji