"TO JE OTETA MLADOST": Milica Todorović priznala da će morati na OPERACIJU, evo i KADA

Pevačica Milica Todorović ne želi da ugradi silikone u grudi iako je mnogi prozivaju zbog malog poprsja! Pobednica druge sezone "Zvezda Granda" priznaje da je razmišljala da ode pod nož, ali je odustala zato što misli da je sa svojih 26 godina jako mlada za "plastiku".

Sada sa ponosom šeta "dvojčice".

- Mlada sam da stavljam silikone. Iskreno, ne planiram još deset-dvadeset godina da povećam sike. Moje nisu velike, ali mi ne trebaju veće. Ne volim da vidim mlade devojke koje ugrađuju silikone. Uopšte ih ne podržavam. To je oteta mladost - kaže Milica za Informer i otkriva da su njoj neki drugi detalji u izgledu bitniji:

- Ja akcenat stavljam na frizure, garderobu. Uživam u godinama koje imam. Kada gravitacija bude učinila svoje, tad ću možda nešto da zategnem na sebi. 

Kao i mnoge devojek i Milica je bila u iskušenju da poveća poprsje. Taj plan je želela da sprovede u delo sa prijateljicom.

- Pre nekoliko godina sam pričala sa drugaricom da idemo zajedno. Međutim, onda sednemo i razmišljamo: "Zašto bismo to uradile?" Kada sebi postavim to pitanje, shvatim da nemam odgovor na njega - priznaje Milica.

Ona i njena drugarica su ipak odlučile da se zajedno upuste u tu avanturu ako ikada odluče da odu na operaciju:

- Ni ona ni ja nemamo neke grudi. Zato smo se dogovorile da ćemo ići zajedno pod nož ako ova druga to reši da uradi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji