MISLILI STE DA JE LUNA PRELEPA? Ovako izgleda ćerka Vesne i Đoleta Đoganija! (FOTO)

Porodica Đoleta Đoganija je jedna od onih koja se ne eksponira često u javnosti, a kako žive mirnim životom, bez skandala, nisu meta tabloida. Pažnju medija, najčešće privlači Đoletova supruga Vesna, ali uglavnom pozitivnim primerima što zbog svog dobrog izgleda koji održava treninzima, što zbog fotografija sa svojom ćerkom Laurom sa kojom provodi dosta vremena.

Vesna i Laura uglavnom vreme provode ili kod kuće kuvajući ručak, praveći kolače ili u popodnevnim šetnjama. Ovoga puta Vesna je objavila fotografije na kojima su njih dve u kafiću, a dok mama gleda u šolju, mala Laura jede čokoladice kojima je kao pravo dete uspela i da se izmusavi.

Ipak, pevačica je odlučila da svoju ćerkicu fotografiše iako je musava, verovatno jer je to deo svakog deteta i svačijeg detinjstva. U svakom slučaju, izgleda da se ni mala Laura nije zbog toga bunila.

Kada ne nastupa, pevačica grupe "Đogani Fantasiko" najviše vremena provodi upravo sa sinom i ćerkom, ali i vežbajući u teretani, kojoj može da zahvali na izgledu na kom joj mnoge žene zavide.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji