JELENA KARLEUŠA O BOLI ZA ČITAV ŽIVOT: Meni je Srbija ubila dva nedužna bića i to joj NIKAD neću oprostiti!

Prvi koraci u životu Jelene Karleuše kao da su naslućivali da će postati ono što je i želela - zvezda šou-biznisa, a pre majčinstva i skladnog braka Jelena Karleuša prošla je dosta toga: sahranila je verenika, razvela se, ali i napravila karijeru iz snova, a kruna njene karijere usledela je  5. juna 2013. godine održala je koncert na Ušću pod nazivom „Viva la Diva“.

Spektakl koji je priredila do tada nije viđen na našim prostorima. Iako je imala tehničkih i zdravstvenih problema, Jelena je dala sve od sebe da publici pruži spektakl koji neće zaboraviti. O njemu se i dan-danas priča.

Međutim, stres, slava koštala su je zdravlja. 

Svoj spektakl pod nazivom „Viva la Diva“ Jelena je počela „izronivši“ iz specijalno opremljene bine. Koncert je otvorila pesmom s novog albuma „Krimi-rad“, uz koju je publika vrištala od prvog takta. U patikama, oskudno odevena, u lancima kao modnim detaljima, gazeći plesače obučene u sado-mazo kostime, otpevala je prvu numeru, a onda se obratila publici:

- Rekli su, padaće kiša, biće poplava, otkazaće se koncert... Ništa od toga, jer ne treba se kačiti s Karleušom!

Međutim, nakon koncerta, kako je zvezda kasnije opisala, bila je izložena medijskom linču. Iako su podaci organizatora pokazivali da je imala 40.000 posetilaca, policija je evidentirala 12.000. Boreći se za to da dokaže istinu, ali više za to da zatvori usta onima koji su joj želeli loše, Jelena je prošla kroz veoma naporan i stresan period. To ju je koštalo zdravlja.

- Stres je bio glavni krivac što sam izgubila bebu i ne želim da rizikujem da se to opet desi. Živim izuzetno stresno, nedeljno imam i po tri koncerta, tako da sada nije vreme da razmišljam o proširenju porodice i trećem detetu - rekla je u jednom intervjuu, a godinu dana kasnije na društvenim mrežama otkrila još težu istinu:

- Za protekle dve godine, od stresa sam izgubila dve bebe. Sva ta količina bezumne mržnje i zla, zavisti i pakosti, udarila je tamo gde sam najslabija. Meni je Srbija ubila dva nedužna bića. I ja to Srbiji nikad neću oprostiti. Ko bi normalan oprostio?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji