NAJBOGATIJI SRPSKI KLINAC OČARAO SORAJU: Pogledajte šta je starleta poručila mladiću koji IZAZIVA SUDBINU BG ULICAMA (VIDEO)

Egzotične destinacije, skupa odeća i satovi, brzi automobili i opasna vožnja, samo su jedan deo sadržaja na Instagram profilu bogatog srpskog tinejdžera iz Ciriha, koji ovih dana ponovo boravi u Beogradu i svojim objavama privlači veliku pažnju.

U javnost je dospeo pre dve godine kada je za 18-ti rođendan dobio "lamburgini hjurikejna" vrednog više stotina hiljada evra, ali se o njemu ipak malo toga zna. Ono što je poznato jeste njegovo ime koje koristi na Instagramu "Rič blek panter" (richblackpanter), da živi u Švajcarskoj, da voli skupa i luksuzna vozila, kao i putovanja.

I poznata starleta Soraja Vučelić nije ostala imuna na njegov šarm, pa mu je uputila video pozdrav:

"Pozdrav za Rič blek pantera", kratko je izjavila Soraja uz poljubac koji je uputila kameri.

Podsećamo, ovaj mladić došao je u žižu javnosti nakon što je mala je objavio video u kojem se "pohvalio" da je vozio svoj skupoceni automobil čak 250 km na čas, što je neprimerena i vrlo opasna brzina svuda u svetu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji