ŠTO SAD ĆUTIŠ, ŠTA ĆUTIŠ?! Jovana Joksimović uživo ODBRUSILA kumu Srđanu i to sve zbog ljubavi Milojka (74) i Milijane (21)! A onda je NJEGOV komentar POENTIRAO (FOTO)

Ljubav između deke Milojka Božića i njegove 53 mlađe verenice Milijane Bogdanović drma srpsku javnost pa su čak i sevnule varnice između Jovane Joksimović i Srđana Predojevića u uživo emisiji. 

Dok su prelistavali dnevnu štampu, Jovana Joksimović i Srđan Predojević primetili su da je ljubav između Milojka Božića i Milijane Bogdanović zaintrigirala javnost i medije, te je Srđan upitao Jovanu kako sve to komentariše.

Srđan se nasmejao pa objasnio da je "to ljubav" i ućutao se. 

"O ovome možemo da pričamo danima, eskalira za vikend, gostuju po televizijama", zaključila je Jovana, a onda se iznervirala što se ućutao, pa mu je odbrusila: "Što ćutiš sad, pa šta ćutiš. Pitaš me, a onda ćutiš?Jer nemaš nikakav komentar".

"Pa dobro, pričamo o ljubavi", rekao je pomalo stidljivo Srđan, a Jovana je potvrdila.

"Pa ko ne priča o ljubavi da to nije tema njih dvoje ne bi ni bili tema... ", rekla je voditeljka aludirajući na javnost.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji