NEMA SILE DA JE PREPOZNATE: Nekada se ova pevačica slikala sa Draganom Mirković, a danas je najseksepilnija baka!

Ova fotografija je nastala devedesetih godina, a sada se ponovo pojavila na društvenim mrežama.

Svi se pitaju ko je pevačica koja se tada slikala sa Draganom Mirković, a promena od tada do današnjeg dana je neverovatna.

Ona danas ima 49 godina, izgleda sjajno, a nekada je bila članica grupe "Đogani" i udata za frontmena Đoleta. Poznata je i kao najseksepilnija baka, a u pitanju je Slađa Delibašić.

Draganu Mirković krasi široki osmeh, kao i danas, a lako ju je prepoznati - i danas pevačica ne izgleda mnogo drugačije, osim što, naravno, neguje potpuno drugačiji imiž.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji