LUNA SE BAHANALISALA PO JAHTAMA U CRNOJ GORI I ŽIVA JE VATRA: Blogerkin prijatelj otkrio pikanterije s letovanja

Bivši učesnik Parova, Marko Perović u više navrata je pred kamerama pričao o svom odnosu sa zadrugarkom Lunom Đogani.

Perović otkriva da su pre nekoliko godina zajedno bili na moru u Crnoj Gori, gde su se opijali do jutra, pa je otkrio i da je blogerka na jahti orgijala sa nekoliko njegovih drugova sa kojima je bio na letovanju.

Perović se prisetio vremena kad se intenzivno družio sa Đoganijevom i ispričao da se Luna raskalašno ponašala i da joj veze na jedno veče sa nepoznatim muškarcima nisu nimalo strane.

- Luna i ja se godinama poznajemo i dobri smo drugovi. Pre nekoliko godina smo se baš intenzivno družili i ona zna da bude stvarno veliki ortak. Sećam se kad smo zajedno bili na letovanju u Crnoj Gori. Krenuli smo odvojeno, ali smo se čuli u međuvremenu i kad smo shvatili da ćemo biti u istom gradu, odmah smo odlučili da se nađemo. Videli smo se u Budvi, a ispostavilo se da nam je smeštaj bio baš blizu, pa smo se mnogo smejali kad smo shvatili da smo bukvalno u komšiluku - priča Perović za Srpski Telegraf.

- Čim je Luna doputovala u Budvu, dogovorili smo se iste večeri da izađemo u grad. Prvo smo sa društvom pili u mom apartmanu gde sam odseo sa tri drugara, pa smo posle nastavili dalje u provod. Ona se tad smuvala sa jednim mojim prijateljem, pa su se celu noć ljubili, a kasnije su se u gradu pronašali kao da se ne poznaju. Luna se posle smuvala sa nekim drugim likom koji je u diskoteci sedeo u separeu pored našeg. Taj moj drugar mi je kasnije na uvo šapnuo: "Ova Luna je živa vatra! Mnogo se dobro ljubi!" Tad sam počeo da se smejem jer znam da je Luna stvarno neko ko voli noćni provod i zabavu do jutra.

Perović se priseća i žurke na jahti sa Lunom.

- Luna mi je uvek bila simpatična i volim njenu divlju prirodu. Iskreno, sviđala mi se jedno vreme, ali to je bilo u periodu kad se njoj Gastoz mnogo dopadao. Zato nisam hteo da se guram u tu priču, da bude posle da nešto drugu radim iza leđa. I dalje mi je ona simpatična, ali ne u toj meri kao što je bilo pre - zaključio je Perović.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji