Ceca pre i posle Arkana: Kako je od opasnih krimosa došla do novih grudi i klinca manekena! (FOTO)

Ceca Ražnatović je u Srbiji postala jedna od najprepoznatljivijih ličnosti oko koje se decenijama unazad pletu različite priče.

Ona je od žgoljave pevačice koja je pevala po kafanama stigla do najveće folk zvezde na ovim prostorima, koju na Ušću euforično sluša 100.000 ljudi. Naravno, dok je stigla do toga što je danas, imala je interesantan razvojni put u kome je presudnu ulogu imao njen brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. 

Kada je bila na početku svoje estradne karijere, Ceca je bila u vezi sa Vladanom Lukićem. On je u to vreme bio na vrhuncu svoje sportske karijere i njen prvi poznati dečko. Priča o ljubavi velikog zavodnika i mlade pevačice je punila stranice novina. Neposredno pred njegov odlazak u vojsku u junu 1990. godine, mediji su čak spekulisali da se par verio i najavljivali njihov odlazak pred matičara. Lukićevim odlaskom na odsluženje vojnog roka veza se raspala.

Nakon ove tinejdžerske ljubavi, usledila je kratka veza sa Dejanom Marijanovićem Šabanom, koji je 1994. godine izrešetan u Bulevaru revolucije. To su bile naznake da Ceca ima sklonost ka "lošim momcima". Dok su bili u vezi, Ceca i Šaban često su bili gosti popularnog beogradskog kluba "Bojan Stupica". Šaban je u to vreme bio nekrunisani kralj Zvezdare. Voleo je da pokazuje svoje pare i razbacivao se. Glavni provodadžija ove veze bila je Mira Škorić koja je upoznala par.

Ipak Cecu kao da su još uvek privlačili sportisti, pa je sa 20 godina započela vezu sa fudbalerom i estradnim menadžerom, Hajrudinom Samardžićem. Ova veza je trajala čak 3 godine, a u to vreme je nailazila na veliko neodobravanje javnosti zbog buktećeg nacionalizma. U tom periodu zaljubljena pevačica je živela u Švajcarskoj, te je ovakva pisanja medija nisu monogo doticala. 

- Kukavice! Ko to ima pravo da mi sudi i određuje koga ću u životu da volim? Zavolela sam ga pre nego što je počeo rat i zar je trebalo da se raziđemo jer moju vezu ne odobravaju novine? - rekla je Ceca tada.

Posle raskida sa Harom, otpočela je jedna od najintrigantnijih veza u srpskoj javnosti. Ni posle 15 godina od Arkanove smrti, ne jenjava interesovanje za njegov bračni život sa Cecom. Njih dvoje su se prvi put sreli 11. oktobra, 1993. godine u restoranu "Erdut", a upoznao ih je Oliver Mandić, koji je pozvao pevačicu da peva na proslavi Srpske dobrovoljačke garde.

Verili su se 1995, a Ceca je dobila prsten s brilijantom od tri i po karata. Usledila je, kako su je neki mediji nazvali, "svadba decenije". Tu svadbu pratilo je 36 novinskih redakcija, 22 domaće i 14 stranih. Novine su se utrkivale ko će napisati više detalja sa ovog "istorijskog događaja". Pink je direktno prenosio svadbu. Kada su se 19. februara venčali, ona je imala 22, a on 21 godinu više. Tada je počela potpuna transformacija njenog imidža.  

Naime, dugo se šuškalo o tome da je Arkan ošišao Cecu, a to je nedavno potvrdio Goran Gerovac, nekadašnji pripadnik Srpske dobrovoljačke garde. On je rekao da je nije Arkan lično ošišao, već njihov brica po njegovom nalogu.

Od tada je svoju natapiranu kosu i "luk" osamdesetih zauvek ostavila iza sebe. Srećom, ostala nam je nam je ova fotografija sa Džejom, kao svedok njenog imidža. 

Nakon svadbe, Ceca je objavila i album "Fatalna ljubav", a upravo hitovi sa tog albuma vinuli su je u sam krem estrade.

Međutim, posle rođenja dvoje dece, Anastasije i Veljka, "bajka" je okončana. Arkan je ubijen u hotelu "Interkontinental" 15. januara 2000. Ona je u trenutku ubistva bila pedesetak metara udaljena od njega. Samo nekoliko meseci ranije, Ceca je objavila novi album "Dokaz".

Kosa joj konačno ne izgleda kao da je imala blizak susret sa štekerom. 

Nakon nekoliko ucveljenih godina, oplakivanju bivšeg muža došao je kraj. Od tada Ceca je isključivo izlazila sa manekenima. Na njenoj listi su se našli Vlada Vuksanović, Vladimir Cvetković i, sada, Aleksandar Jovović. 

Vlada i Ceca nikada nisu zvanično potvrdili da su u vezi, ali se šuškalo da su u romansi bili 2009. godine. Ona je stalno u medijima izjavljivala da su samo prijatelji.

Novosadski maneken, Vladimir Cvetković, je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze.

Veza koja je sigurno šokirala celu Srbiju, jeste veza između manekena Aleksandra Jovovića i Cece. 

Sa manekenima je došla i njena finalna promena izgleda, gde se od prirodne lepotice pretvara u silikonsku kraljicu ugradnjom silikona u grudi, a i u usne.

Ipak, Ceca kao da s vremena na vreme postane nostalgična, pa voli da se pristi Arkana i kobnog šišanja. A zanimljivo je to, da se pevačica pojavljuje ćelava u spotu za pesmu sa Oliverom Mandićem koji ju je i upoznao sa Arkanom.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji