Kakva transformacija: Da li ste znali, Mobi Dikova Aleksandra Perović je danas profesorka! (FOTO, VIDEO)

Svi se sigurno sećate lepe Aleksandre Perović, nekadašnje pevačice iz grupe Mobi Dik...

Upravo zahvaljujući Mobi Diku, Aleksandra Perović postala je jedno od popularnih lica sa domaće muzičke scene. Kasnije, posvetila se solo karijeri, ali i učestvovala u rijaliti šouu "Survajver".

Sada ima porodicu i gotovo se povukla sa estrade. Profesorka je na Fakultetu za sport, i izgleda poprilično drugačije nego ranije.

Ppredaje menadžment u sportu na jednom privatnom fakultetu, a sa estrade se, na neki način, povukla kada je postala majka.

Ona je 2013. godine rodila sina Pavla kojeg ima sa dugogodišnjim partnerom Bobanom Jablanom.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji