RADA VIŠE NE ŽELI DA PLAĆA REKET: Otkad ne plaćam harač Lepoj Breni i Saši Popoviću, puna sam k'o brod! (FOTO)

Manojlovićeva nije obnovila ugovor s najjačom produkcijom u Srbiji i sada je sama svoj gazda. Drugim rečima, sve što zaradi stavlja sebi u džep

Jedna od najpopularnijih pevačica koje je iznedrilo takmičenje "Zvezde Granda" Rada Manojlović bukvalno je procvetala otkako ne daje harač bivšem direktoru Saši Popoviću.

Naime, dugonoga pevačica nije obnovila ugovor s najjačom produkcijom u Srbiji i sada je sama svoj gazda. Drugim rečima, sve što zaradi stavlja sebi u džep.

Rada Manojlović je s Grandom imala devetogodišnji ugovor po kom je više od pola honorara od svakog nastupa morala da daje produkciji, odnosno Popoviću i Lepoj Breni. Ugovorom joj je bilo strogo zabranjeno da zakazuje nastupe, sve to je radila produkcija.

- Uzimamo samo 30 odsto honorara - rekao je Saša Popović u jednoj emisiji, ali nezvanične informacije su bile da je taj procenat bio duplo veći.

U svakom slučaju, od novembra 2018. sve se promenilo. Rada je postala slobodna. Sloboda joj je donela i novac. Nije da ga nije imala i pre toga, ali sad ga ima mnogo više.

- Otkad sam raskinula ugovor s Grandom, imam mnogo više para! Baš sam srećna zbog toga. Više ništa ne dajem Popoviću, sve ostaje meni i sad mi je mnogo bolje! - rekla je Rada.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji