FOLK ZVEZDA ŠETA ISTI STAJLING: Ceco, presvuci se

Već viđeno Svetlana Ražnatović se za samo pet dana u javnosti pojavila u istoj odevnoj kombinaciji, prvi put u emisiji „Ami Dži šou“, a drugi put na seoskoj slavi u Končarevu kod Dragana Markovića Palme

Svetlana Ceca Ražnatović zablistala je u Končarevu, na seoskoj slavi Ivanjdan, ali ni Kurirovoj ekipi ni mnogim okupljenima nije promaklo da je došla u već nošenom crnom kombinezonu.

Za nju je to čudno, jer do sada nikada nije napravila ovakav kiks. Čak je i u jednom intervjuu istakla da nikada jednu stvar ne nosi dva puta, već one završavaju u ormanu ćerke Anastasije ili sestre Lidije. Šta joj se sad desilo, nije nam poznato, ali Ceca je po drugi put ponela istu odevnu kombinaciju, i to u razmaku od pet dana.

Naime, ona je u crnom kombinezonu bila 2. jula u emisiji „Ami Dži šou“ na televiziji Pink. Tada je imala srebrni pojas oko struka, kojim je razbila crnilo, a pre dve večeri u rodnom selu Dragana Markovića Palme nikakve dodatke nije stavljala. Možda da ne bi bila provaljena da nosi istu garderobu.

Inače, Ceca je u selo gde je u okviru proslave bio organizovan kik-boks meč između Srbije i Amerike došla sa dvadeset minuta zakašnjenja. Čim je kročila na livadu, dočekana je ovacijama, a prvi u zagrljaj joj je pao kum Borislav Pelević. 

Srdačno ju je izljubio i domaćin Palma, a onda se pozdravila i sa Aleksandrom Antićem i Ivicom Dačićem, pored kojeg je sedela tokom mečeva. Njoj je na ovom događaju društvo pravio sin Veljko, kojem su borbe u ringu bile interesantnije nego njegovoj majci.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji