Nasledio najbolje od oboje: Evo kako izgleda sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje (FOTO)

Pevačica Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja ponosni su na svog sina Jovana Pejića, kojeg su dobili dok su bili u braku.

Peja ne krije koliko je ponosan na svog mezimca, a trudio se od sina stvori poštenog dečka. Jovan Pejić likom podseća na tatu, a zanima ga fudbal, pa mu Peja predviđa blistavu karijeru, piše Kurir.

Zlata i Peja su se razveli, ali to nije uticalo na Jovana, koji podjednako voli i jedno i drugo i redovno se viđa sa njima.

Jovan ide u srednju ekonomsku školu u Beogradu i, baš kao i njegov otac, vodi računa o svom izgledu, pa redovno posećuje teretanu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji