Nosim gaće od 188 evra i čarape od 45 evra: Ispovest Šenkija Versaćea, Albanca o kojem priča cela Srbija! (VIDEO)

Šenkija Maslanija možda znaju samo u njegovom mestu Aračinovo. Šenkija Versaćea, međutim, zna ceo region!

Ovog Albanca koji živi na severu Makedonije zapazili su svi zbog opsesije robnom markom Versaće u čijem znaku je sve što poseduje. Da, dobro ste pročitali - SVE.

Kao jedan od najvećih ljubitelja svetski poznatog modnog brenda, planira da uskoro dovede popularnu modnu dizajnerku Donatelu Versaće u Skoplje, na otvoranje njegovog kafića "Versaće". Najavljuje da će, kao i u njegovoj kući, i u lokalu biti sve u znaku popularnog brenda i siguran je da će mesto biti prava atrakcija.

- Moja opsesija Versaćeom počela je 2009. godine. Počeo sam prvo da kupujem njihovu odeću, a onda sam celu kuću uredio da ima logo mog omiljenog brenda. Obeležio sam potom i automobile, bazen, svaki komad nameštaja u kući je Versaće, pa čak i pločice u kuhinji. Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe...Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano! Zato će i kafić biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka. Planiram i da pozovem legendarnu Donatelu na otvaranje, kaže tridesetogodišnji Šenki, koji je ima privatni biznis sa automobilima.

Dodaje da njegov hobi jeste skup, ali da maksimalno uživa u svom okruženju, kao i da ne žali nijedan denar potrošen na Versaće proizvode.

- Uređenje kuće i bazena me je koštalo oko milion evra. Sve originalne proizvode kupujem u Italiji. Već dvanaest godina radim, imam dobar posao i nije mi žao da trošim novac na nešto što je neka vrsta mog znaka raspoznavanja. U ormaru mi je bukvalno sve Versaće - od kape do čarapa. Nedavno sam kupio bokserice od 188 evra i čarape od 45 evra. Živim svoj Versaće san i zadovoljan sam, kaže Šenki iz Aračinova.

Kaže da uskoro planira i da promeni prezime i zvanično postane Versaće jer ga već svi tako prepoznaju.

- Stalno dobijam ponude od raznih TV stanica u regionu koji žele da dođu kod mene i snime me, da urade intervju. Javljaju se iz Srbije, sa Kosova, Albanije... Nisam prihvatio nikakvu ponudu jer sam zauzet i imam obaveze. A znam da bi oko mene imali veoma interesantnog materijala jer svako ko je došao da me poseti, bio je zapanjen i oduševljen. Kada mi dođu gosti sa strane, onda vide da se i ovde u Makedoniji može lepo da se živi, ako se vredno radi. Ne planiram ovde da se ovde zaustavim, ukrasiću kafić, baš kao što sam ukrasio moj dom i automobile. To je moj veliki ćef i ispunjava mi život, poručuje Šenki.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji