I CECA I KARLEUŠA SU STREPELE OD NJEGA! '90-ih je bio čuvena faca, onda je izboden, a sada je druga osoba! (FOTO)

Bio je zvezda devedesetih, a nedavno je proslavio 53. rođendan

Poznati imitator Goran Stojićević Karamela odrastao je u Požarevcu. Oduvek su ga privlačili imitacija i gluma, a još u osnovnoj školi oponašao je ljude sa reklama. Usled problema sa matematikom u četvrtom razredu gimnazije, nije upisao glumu na Akademiji, već žurnalistiku. Tada se preselio u Beograd. Za sebe kaže da je sramežljive prirode i perfekcionista.

Prvi nastup na radiju Stojićević je imao 1987. godine. Radio je u Indeksovom pozorištu. Godine 1993. je imao prvo video izdanje "Zlatno grlo", a kasnije "Školu za pevačice 1 i 2", "Šašavu akademiju". Pojavio se i u filmovima "Šećerna vodica" i "Zemlja mrtvih".

Poznat je po imitacijama mnogih osoba sa srpske estrade, što je često izazivalo kontroverzu i zbog čega su mnogi strepeli. Naime, mahom imitirajući folk pevačice, Karamela se šminkao i nosio haljine.

Karamela je imao i nekoliko plastičnih operacija i od '90ih godina je umnogome promenio svoj izgled.

Nakon što je prestao da se bavi imitacijom, 2005. godine počeo je da se bavi voditeljskim poslom. Najpre je vodio emisiju "Servis Karamela", a od 2009. godine emisija "Preljubnici".

Karamela se 2005. godine oženio Milicom Jokić i otac je jednog dečaka.

Tokom snimanja njegove autorske emisije "Preljubnici", na poznatog imitatora je nasrnuo mladić koji ga je izboo nožem, ali srećom povrede nisu bile opasne.

Nedavno je proslavio 53. rođendan, a sada vodi emisiju "Mirotvorci":

A ovako on danas izgleda:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji