MOGLI SU DA SE PROSLAVE: Imali su hitove, fanove, a onda su nestali! Evo šta rade sada!

Zvezde Granda traju više od deset godina, a mnogi pevači su došli, zablistali i prošli. Mnogi učesnici su svoj uspon ka vrhu prekinuli, iako su imali sve predispozicije da budu popularni. Sanja Stojanović, Silvija Nedeljković, Cobe, pa i Slavica Ćukteraš, samo su neki od njih.

Sanja Stojanović imala je neverovatnu energiju na sceni, koju je pretakala u sjajne nastupe. Ni glasa joj nije falilo. Međutim, sanja se našla u centru seks skandala i posle toga se povukla i udala.

Priča Silvije Nedeljković je dobro poznata. Silvija je bila jedna od prvih Zvezda Granda, ali ona se udala za dugogodišnjeg dečka, fudbalera i potpuno zapostavila karijeru.

Slična sudbina čeka i Slavica Ćukteraš, koja se potpuno posvetila porodici.

Slobodan Batjarević Cobe zabeležio je nezapamćeni uspeh pesmom "Mambole". I to bi bilo to. istina je da je Cobe i dalje jako aktivan muzički, ali nije popularan kao pre par godina.

Renato Henc se takmičio u Zvezdama Granda pre nekih desetak godina. Sjajnog vokala, koji je mogao da iznese svaku pesmu, smešila mu se velika karijera. Ili, ipak ne. Renato, isto kao i Cobe, i dalje snima, ali bez većeg odjeka.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji