Da li biste ovo nosili? Đani kupio supruzi tašnu od 3.500 evra, kič ili must have ove sezone?

Pevač Radiša Trajković Đani rešio je da se baš "otvori" i svojoj ženi priušti skupoceni poklon

Đani i njegova supruga Slađana već godinama uživaju u skladnoj bračnoj zajednici, bez ikakvih trzavica i vole se baš kao i prvog dana. Pevač je nedavno svoju Slađu vodio u Pariz gde su uživali u čarima francuske prestonici, a posetili su i Diznilend.

I taman kad smo pomislili da je taj put bio poklon Slađi za godišnjicu braka, Đani nas je iznenadio i priredio dodatno iznenađenje svojoj voljenoj supruzi.

Ona se brže bolje svojim poklonom pohvalila na Instagramu, a mi smo se malo začudili njegovom cenom.

- Od najboljeg muža - napisala je Slađa pored fotke svoje nove tašne, na šta je u komentarima dobila i odgovor.

- Sve za moju ljubav - poručio joj je Đani, a njeni pratioci nisu bili složni po pitanju izgleda ovog neobičnog aksesoara.

Bilo kako bilo, tašna koju joj je pevač poklonio, a na kojoj je odštampana Monaliza zapravo je marke "Luj Viton" i košta čak 3.500 evra.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji