ESTRADA IM JE PROMENILA ŽIVOTE Došli su iz BEDE i SIROTINJE, a sada ovi narodnjaci žive kao carevi!

Muzika je mnogima promenila živote, a takmičenja gde pokazuju svoje talente napravila im je karijere, koje su započinjali na audicijama

Tanja Savić je iz Radinca posle uspeha u Zvezdama granda svojoj porodici obezbedila bolje uslove za život. Sredila je porodični dom, bratu kupila auto, a sestri platila školovanje.

Rada Manojlović je iz Četereže i nikada nije krila da je imala jako težak život i da joj je mnogo toga bilo uskraćeno. Zbog uspeha koji je postigla, rešila je finansijske probleme porodice.

Milan Stanković, pre nego što je postao miljenik tinejdžerki, bio postanar sa majkom i sestrom,a danas je situacija znatno bolja.

Milan Topalović Topalko je isticao da je odrastao u teškim uslovima, ali iako danas živi daleko bolje, ne zaboravlja te teške trenutke.

Darko Lazić je iz Brestača kod Pećinaca, a danas već planira da kupi drugu nekretniku u prestonici. Već ima jedan stan na Košutnjaku, koju je preveo na suprugu Anu Sević, a sad želi da kupi i jedan u centru grada. Lazić je sagradio i kuću u Brestaču.

Adreana Čekić je iz Bosanskoj Dubici, zatim se preselila u Austruju, pa je u Beču završila školu, ali je slavu stekla u Zvezdama Granda.

Aleksandra Prijović je iz Belog Manastira. I pre nego što je počela da se zabavlja sa pastorkom Lepe Brene, odlično je zarađivala. Sad živi sa Filipom Živojinovićem i neprestano putuje i nastupa.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji