Najtajnija ljubav srpske estrade: Možete li da zamislite zajedno Draganu Mirković i ovog našeg pevača? (FOTO)

Pevačica Dragana Mirković prisetila se svojih malđih dana i otkrila ko je osvojio njeno srce pre Tonija.

Dragana i njen suprug biznismen i milijarder Toni Bjelić u braku su već 16 godina i imaju sina Marka i ćerku Manuelu.

Ipak, luče iz Kasidola, kako Draganu iz milošte zovu, imala je veliku ljubav i pre nego što je upoznala svog supruga i to dok je živela u svom malom selu kraj Požarevca.

Naime, Dragana je pripadala onoj generaciju kojoj je bila tiha patnja da upozna tada, kao i sada, veliku zvezdu Zdravka Čolića.

A onda je Čola došao na odsluženje vojnog roka u Požarevac i san je postao ostvarljiv!

- Tada su u Požarevcu svi pričali samo o tome. Moj tata je radio pri vojsci i molila sam ga da me upozna s Čolićem, ali on nije hteo - otkrila je Dragana Mirković jednom prilikom u intervjuu za Pink.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji