Print this page

PEVAČ NA STUBU SRAMA! Darko Lazić navukao na sebe GNEV NARODA zbog izjave o malom Alekseju! Tviter GORI!

Darko je izveo svoju verenicu i sina iz porodilišta, a zbog onoga što je rekao pre nego što je ušao u kola, brojni korisnici društvene mreže Tviter oštro su ga osudili.

"Sina sam želeo ceo život. Svaki otac želi da ima sina. Naravno i ćerkica je lepa vest, ali sin je nešto posebno. Jako sam uzbuđen. Na znam šta da vam kažem", govorio je vidno raspoloženi pevač o svom tek rođenom nasledniku, samo nekoliko momenata pre nego što ga je odveo kući.

"Strašno je što u 21. veku i dalje postoje roditelji kojima je 'ćerka lepa vest, al' sin je nešto 'posebno" pljuštali su komentari na Tviteru: "Strašno je uopšte da roditelji prave razliku među svojhom decom."

Strašno je što u 21. veku i dalje postoje roditelji kojima je “ćerka lepa vest, al’ SIN je nešto POSEBNO”‼️???

Strašno je uopšte da roditelji prave razliku medju svojom decom! pic.twitter.com/LNE8u2ERiI

— Iskra (@iskre_u_oku) June 29, 2019

"Vole očevi ćerke, ali su sinovi ponos", "Na kraju će od sina napraviti drugog sebe, a svi znamo da on nije baš i neki primer uzora", nizali su se ljutiti komentari jedan za drugim.

Podsetimo, Darko je ćerkicu Lorenu dobio u braku sa Anom Sević.

Iako je devojčica rođena 10. jula, pevačica je proslavu 5. rođendana organizovala u jednoj igraonici na isti dan kada je Darko svojoj kući odvepo sina. Prema pisanju Blica, međutim, Darko se na proslavi nije pojavio zbog poslovnih obaveza. Pevač je otputovao u Cirih na nastup.

Majka Ana došla je u pratnji dečka Danijela, a od gostiju među prvima pojavili su se Saša Kapor i Nikolina Kovač. Malo potom na žurku je došla i ćerka Nede Ukraden, Jelena, sa mužem i decom.