KUKU, RADO! Pevačica promenila lični opis, a GODINAMA SE KLELA DA NEĆE POD NOŽ!

Pevačica Rada Manojlović bila je uvek prva kad se govorilo o prirodnom izgledu, i to godinama

Govorila je svojevremeno kako joj ne treba ništa veštačko, i kako je zadovoljna sobom baš takva kakva jeste. Da bar nije toliko insistirala na tome, pa bi bruka bila manja. 

I nije Rada napravila ogromnu transformaciju odmah. Ona je iskusno, radila jedno po jedno. Prvo, zubi, pa malo i nos, onda su Radi čini se krenule da se povećavaju i usne... ali lagano.

Poslednja fotografija je međutim - potpuni šok! Ti li si Rado?

Pevačicu na ovoj fotki ne bismo ni prepoznali, da na profilu ne stoji njeno ime i prezime, a izgleda da su sličnog mišljenja i njeni fanovi!

Baš ga pretera.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji